Hollywood
Societat 09/11/2022

Aquest és l'home viu més sexi del món

La revista 'People' ha escollit aquest actor de 42 anys per a la seva portada anual dedicada a l'home més sexi del món, que elegeixen des del 1985

2 min
Chris Evans ha estat proclamat per la revista 'People' com l'home viu més sexi del món del 2022

BarcelonaL'actor Chris Evans, famós per encarnar durant més d'una dècada el Capità Amèrica a la gran pantalla, ha estat elegit per la revista People com l'home viu més sexi del 2022. "Si diguessis al Chris Evans de secundària que algun dia seria nomenat l'home viu més sexi de People, estaria emocionat!", ha confessat l'estrella de Hollywood en l'entrevista que acompanya aquest número de la mencionada revista, que li dedica la portada sencera. Evans assegura a la publicació que encara s'està adaptant al nou títol i assenyala que la notícia encantarà almenys a una persona: "La meva mare estarà molt contenta". "Està orgullosa de tot el que faig, però això és una cosa de la qual realment pot presumir", ironitza.

"És difícil que t'entrevistin per parlar d'aquest tema", diu rient Evans. "És com una fanfarroneria humil estranya", assegura l'estrella de Boston, que avança que ja s'està preparant per a les bromes de què serà objecte per part d'alguns amics. A més d'haver interpretat l'altruista Capità Amèrica a la multimilionària franquícia d'Els venjadors de la saga Marvel, l'actor ha protagonitzat recentment papers a Lightyear, el film de Pixar, on ha posat la veu a Buzz, o The Grey Man, una producció de Netflix.

"L'aspecte més agradable de la meva carrera ara mateix és sentir-me prou segur per aixecar el peu de l'accelerador", afirma l'artista. Entre els seus plans de futur hi ha el matrimoni i formar una família. "Això és una cosa que vull absolutament", afirma, però alhora assenyala que no té intenció de compartir aquests aspectes de la seva vida privada perquè “algunes coses només les vols per a tu, o només per a la teva família i els teus amics”.

Malgrat que és un dels grans noms de Hollywood, l'actor aconsegueix que no se sàpiga gairebé res de la seva vida privada. Se sap que ha mantingut relacions amb Jessica Biel i amb la també actriu Alba Baptista, i actualment la premsa rosa el considera solter. En el terreny de la rumorologia es van quedar sempre la seva suposada i fugaç relació amb Ana de Armas i també un suposat idil·li amb Shakira. L'actor i la cantant van esvalotar els seus fans quan es van començar a seguir a les xarxes just després que s'anunciés la ruptura d'ella i Gerard Piqué.

Cada any, des del 1985, la revista nord-americana tria el que anomena l'home més sexi viu del món, títol que amb anterioritat ha atorgat als cantants Paul Rudd i John Legend i als actors Michael B. Jordan, Denzel Washington i Idris Elba, entre d'altres.

stats