Successos
Societat 03/08/2024

Sis detinguts per negar-se a pagar un sopar de 12.300 euros a un restaurant d'Eivissa

Els detinguts demanaren plats i begudes d'un alt valor econòmic

ARA Balears
1 min
La Policia Nacional els va detenir a tots sis

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un total de sis persones que es van negar a pagar una factura superior a 12.000 euros en un restaurant d'Eivissa.

Segons ha informat Policia Nacional en un comunicat, dijous passat agents d'aquest cos policial van detenir sis persones, entre les quals un home, de 77 anys i cinc dones, d'entre 24 i 39 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa per haver-se negat a pagar el sopar que havien consumit a un restaurant d'Eivissa.

Els fets havien ocorregut dimecres passat, quan un grup de sis persones van anar a sopar, i havien consumit plats i begudes de valor elevat i, no obstant això, en rebre la factura, que ascendia a 12.300 euros, es van negar a abonar-la.

Els treballadors van avisar la Policia Nacional, que una vegada en el lloc va recaptar la informació. Els cambrers van manifestar que sis clients es negaven a fer-se càrrec del compte, i al·ludiren una suposada invitació d'una setena persona que havia marxat feia escassos deu minuts del lloc i que els havia reservat la taula i els havia convidat a sopar.

En arribar els agents i continuar amb la negativa a pagar, la Policia procedí a la seva detenció com a presumptes autores d'un delicte d'estafa.

stats