Cort

Cort multarà amb la "màxima sanció" el discjòquei alemany per actuar davant la Seu

El creador de contingut entrà amb el seu cotxe particular fins al lloc i simulà una sessió de música electrònica davant la catedral

El punxa-discs davant la Seu
ARA Balears
23/10/2024
1 min

PalmaL'Ajuntament de Palma multarà "amb la màxima sanció" un discjòquei alemany per dur a terme una actuació musical sense permís davant la Seu. El punxa-discs, Yannick Nirmaier publicà a través del seu perfil d'Instagram un vídeo on apareix improvisant una sessió de música electrònica. "Som el primer a tocar enfront de la catedral de Palma?", afegí el creador de contingut a la publicació d'aquesta xarxa social.

L'actuació, que acumula milers de visualitzacions, ha estat motiu de crítica per moltes persones que han lamentat el fet que el punxa-discs hagi dut a terme aquesta actuació sense autorització en un lloc d'especial interès patrimonial a la ciutat. Arran de l'allau de crítiques, Nirmaier respongué a la mateixa publicació que la música estava a un volum molt baix i que entrà amb el seu cotxe particular fins al lloc, on descarregà la taula de mescles i l'altaveu amb una autorització municipal de 10 minuts. Uns fets que l'Ajuntament de Palma ha desmentit aquest dimarts, ja que ha assegurat que "no es va atorgar cap permís" per dur a terme aquesta activitat.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Busquets, ha manifestat que s'han pres les mesures oportunes per identificar el ciutadà estranger i el vehicle amb el qual es va accedir fins al lloc de la performance amb l'objectiu d'obrir un expedient sancionador pròximament. Busquets ha qualificat aquests fets com a “inacceptables” i ha assegurat que des de l’Ajuntament “no es toleraran en cap concepte aquest tipus de comportaments incívics que pertorben la convivència, danyant la imatge de la ciutat”. El regidor ha anunciat l'obertura immediata d'un expedient amb l'objectiu de depurar totes les responsabilitats i determinar les infraccions comeses, aplicant les sancions que corresponguin.

stats