Cosso
Societat 28/08/2024

El Cosso romp la imatge de Le Senne

Els assistents han duit a terme aquesta acció com a crítica després que fa uns mesos el president del Parlament esqueixàs una imatge d'Aurora Picornell

1 min
Le Senne

PalmaLa penya d'El Cosso ha romput una foto de Le Senne durant la festa que se celebra aquest dimecres. Poc abans del pregó, els assistents han desplegat una enorme fotografia i l'han penjada cap per avall i, posteriorment, l'han esqueixada.

Els cossers han dut a terme aquesta acció com a acte reivindicatiu després que fa uns mesos el president del Parlament esqueixàs una fotografia amb la imatge de la sindicalista afusellada pels feixistes Aurora Picornell.

Festa del Cosso 2024

La festa del Cosso és coneguda pel seu caràcter polític i reivindicatiu que cada any fa befa o crítica sobre qüestions polítiques que marquen l'actualitat tant a Mallorca com a l'àmbit internacional. De fet, enguany el pregó ha parlat sobre Donald Trump i Carles Puigdemont, entre altres representants polítics.

Com cada any, les banderes estelades tampoc hi han faltat. A més, enguany hi havia banderes de Palestina, com a mostra de solidaritat amb el genocidi del poble palestí per part d'Israel. Per la seva banda, la cantant felanitxera Maria Hein i Dani Millán han estat els encarregats de musicar la festa amb la cançó La Marina sta morena dels Figa Flawas.

stats