Succés
Societat 09/08/2022

Deixen en llibertat el conductor que va provocar l'accident mortal a sa Pobla

La magistrada li ha retirat el passaport i també el carnet de conduir

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaEl jutjat d'Instrucció número 3 d'Inca ha deixat aquest dilluns en llibertat amb càrrecs el conductor, de nacionalitat búlgara, que va provocar l'accident mortal a la carretera de l'Albufera, sa Pobla, segons ha informat Última Hora. La magistrada li ha retirat el passaport i també el carnet de conduir perquè no pugui sortir de Mallorca.

L'home, que va ser arrestat hores després de provocar l'accident en el qual van morir una dona i nou persones més van quedar ferides, encara es troba a l'hospital Son Espases. Cal recordar que després d'ingressar a l'Hospital d'Inca, on va ser atès per una lesió al braç, el varen sotmetre a una prova d'alcoholèmia, en la qual va donar positiu.

Segons va informar la Guàrdia Civil, el dia dels fets l'home circulava a gran velocitat, va envair el carril contrari i va xocar frontalment amb un altre vehicle; un tercer cotxe s'hi va veure implicat. Un cop els agents varen arribar al lloc dels fets, el detingut es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia i va ser traslladat a l'hospital.

stats