Maltractament animal
Societat 13/08/2024

Denuncien que una finca de La Vileta deixi morir ovelles desnodrides

L'organització s'ha posat en contacte amb el 112 perquè enviïn una patrulla del Seprona

ARA Balears
1 min
Ovella moribunda

PalmaEl partit animalista Progrés en Verd ha denunciat que una finca situada a La Vileta deixa morir les ovelles de fam o de malaltia. L'organització s'ha posat en contacte amb el 112 perquè enviïn una patrulla del Seprona o Policia Local per intentar salvar la vida de les ovelles malaltes i ha avançat es presentaran també denúncies davant el Seprona, la Fiscalia i la Conselleria d'Agricultura i Pesca.

"Ovelles moribundes, a les quals els queden poques hores de vida, olor nauseabunda per la retirada d'algun cadàver en les últimes hores i ossos d'animals per la finca", ha descrit el president de la formació, Guillermo Amengual.

"Com és possible que es permeti morir als animals en les finques de supòsits ramaders?", s'ha demanat la formació en un comunicat, que han exigit que es confisquin les ovelles al propietari de la finca i se l'inhabiliti per a la tinença d'animals. Amengual també ha expressat el seu malestar amb les institucions mallorquines ja que "estan de braços creuats davant els casos de maltractament, tortura o mort dels animals".

stats