Menorca
Societat 07/08/2024

Una desena de persones, intoxicades per inhalar gas a un hotel a Menorca

L'origen de l'incident s'ha produït al magatzem de l'establiment, al soterrani, on es guarden els productes químics de la piscina

ARA Balears
1 min
Hospital Mateu Orfila

PalmaAlmenys 13 persones han estat ateses aquest dimecres per inhalació tòxica de gas després d'un incident ocorregut en un hotel a Son Bou (Menorca). L'origen de l'incident s'ha produït al magatzem de l'establiment, al soterrani, on es guarden els productes químics de la piscina. Pel que sembla, s'ha produït una reacció que ha afectat el menjador dels empleats.

Del total d'afectats, sis han estat atesos a l'Hospital Mateu Orfila. Són dues dones de 31 i 50 anys, que s'han quedat en observació a la zona d'urgència del centre hospitalari, i quatre homes de 31, 33, 40 i 41 anys. Un dels homes també s'ha quedat en observació i els altres tres està previst que rebin l'alta en unes hores.

A més, cinc persones més han estat ateses a Juaneda de Ciutadella. Un home de 61 anys ha estat ingressat; tres joves d'entre 21 i 23 anys també han rebut atenció hospitalària i ja han estat donats d'alta, i una dona de 39 anys ha estat atesa i donada d'alta. A Juaneda Mahón, per altra banda, han ingressat dos homes de 54 i 62 anys.

stats