Successos

Detenen una dona per agredir el seu fill i amenaçar la família

A la dona se li ha imposat una ordre d'allunyament del seu fill i la seva germana, a més de la prohibició de qualsevol tipus de comunicació amb ells

Un Policia Local de Palma
ARA Balears
19/10/2024
1 min

PalmaUna dona de 53 anys ha estat detinguda a Palma per agredir físicament el seu fill menor d'edat i amenaçar de mort la seva família en un incident que va tenir lloc dimecres passat al barri del Molinar, segons ha informat la Policia Local.

Els fets varen succeir al voltant de les 23 h, quan una dona va cridar la Policia perquè la seva germana, que havia arribat a casa en un estat d'embriaguesa elevat, la va amenaçar i la va insultar, i després va increpar el seu propi fill perquè volia testificar contra ella en un judici per la seva custòdia.

Durant la discussió, la dona va començar a copejar i llançar objectes a l'habitació del menor, fet que va obligar la germana de la detinguda a intervenir-hi per protegir el nin.

El menor, visiblement espantat, va confirmar els fets als agents de la Unitat de Seguretat Integral (USEI), que es varen fer càrrec del cas de violència domèstica.

La detinguda ha estat acusada d'un presumpte delicte d'amenaces de mort i maltractament en l'àmbit familiar.

Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat provisional amb càrrecs i se li va imposar una ordre d'allunyament de 500 metres del seu fill i la seva germana, a més de la prohibició de qualsevol tipus de comunicació amb ells.

stats