Successos

Detenen un home amb 87 quilos d'haixix per deixar el cotxe en el pàrquing d'un Policia Nacional

Els fets tingueren lloc el passat divendres al matí, quan un agent fora de servei va sentir una olor molt forta d'aquesta substància

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
ARA Balears
08/07/2024
1 min

PalmaUn home de 49 anys ha ingressat en presó provisional per un delicte de tràfic de drogues després que la Policia Nacional intervingués el seu cotxe i un traster a Palma. Segons fonts policials, els agents haurien trobat més de 87 quilos d'haixix i uns 300 grams de cocaïna. Els fets tingueren lloc el passat divendres al matí, quan un agent fora de servei va accedir amb el cotxe a un aparcament d'una comunitat de veïns i, en intentar aparcar a la seva plaça, se'n va témer que hi havia un altre cotxe en el seu lloc.

L'agent, acompanyat de dos amics policies, es va apropar al vehicle mal estacionat i va notar una forta olor d'haixix, moment en el qual va aparèixer l'home que ha estat detingut amb dues bosses de ràfia plenes de taules d'aquesta substància. Els funcionares varen detenir el sospitós i li intervingueren les claus del cotxe i les d'un traster de l'edifici. Durant el registre, la Policia va trobar a la guantera tres paquets amb cocaïna i una quarta bossa en el maleter, mentre que en el traster localitzaren diverses capses que també contenien aquestes substàncies. Entre el que duia el detingut, el que hi havia en el vehicle i el que tenia guardat a un traster, s'intervingueren 87 quilos d'haixix i més de 300 grams de cocaïna.

stats