Succés
Societat 03/11/2023

Detenen un home per apunyalar-ne un altre a Son Gotleu

La recerca continua oberta per a la localització dels altres joves que van participar en els fets

ARA Balears
2 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de robatori amb violència a un home a la barriada de Son Gotleu. Els fets es varen produir el passat dissabte 28 d'octubre al voltant de les 02.30 hores, després de rebre diverses trucades que alertaven que acabaven d'apunyalar un home a una plaça.

Diverses patrulles de la Policia Nacional varen acudir a auxiliar la víctima, que presentava dues ferides d'arma blanca, una a l'avantbraç i una altra més profunda davall el coll. Els agents varen tapar-li les ferides i varen ajudar el ferit, que va ser traslladat a un centre hospitalari per a l'assistència de les lesions que presentava.

Es varen recaptar informacions i dades de l'ocorregut per part de la víctima i de diversos testimonis, i descobriren que, moments abans, tres joves es varen acostar a l'home que acabava de ser apunyalat. Els tres joves haurien demanat doblers a la víctima i quan aquesta s'hi negà, varen començar a insultar-la i a pegar-li empentes.

En un moment donat, un dels agressors va treure un ganivet amb el qual va intentar apunyalar l'home a la zona superior del tòrax, encara que no ho aconseguí, ja que la víctima va interposar-hi el braç per defensar-se i va rebre-hi una punyalada. El jove que duia el ganivet va tornar a assestar una segona punyalada a la víctima, que impactà, en aquest cas, al coll. Diversos vianants varen presenciar els fets i varen alertar els serveis d'emergències. Els agressors, per la seva banda, fugiren del lloc.

Hores després, sobre les 11.50 hores, una patrulla d'Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional va localitzar el presumpte autor de les punyalades i procedí a la seva detenció. La recerca continua oberta per a la localització dels altres joves que varen participar en els fets.

stats