Societat 16/11/2022

Detenen un home a Maó per clavar diverses vegades una forqueta al tòrax a un altre home

Els fets es van produir en el poblat talaiòtic de Trepucó

Iván Martín
1 min
Imatge del poblat talaiòtic de Trepucó, escenari de l'agressió.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut un home a Maó per clavar una forqueta al tòrax a una altra persona per una discussió. El presumpte agressor té 32 anys i se l'acusa d'un delicte de lesions.

Els fets van succeir diumenge passat, quan dues persones que es coneixien prèviament es van citar al poblat talaiòtic de Trepucó, a la perifèria de Maó, amb l'objectiu de solucionar un problema que havien tingut pocs dies abans.

Segons la versió policial, la conversació va anant pujant de to fins que un d'ells va pegar un cop de puny a l'altre, que va poder esquivar-lo. La resposta d'aquest van ser dos cops de puny a la cara del suposat agressor, que provocaren que caigués a terra. En incorporar-se es va treure una forqueta de la butxaca i l'hi va clavar al tòrax en diverses ocasions. Després de l'agressió, va fugir amb el seu vehicle del lloc dels fets i fins i tot va col·lisionar amb el turisme de l'altre.

Finalment, un familiar de la víctima va anar al poblat talaiòtic per recollir a la víctima i traslladar-lo a un centre hospitalari, en el qual fou intervingut d'un pneumotòrax.

stats