Societat 06/08/2024

Detenen un home per fer tocaments a una menor en una discoteca d'Alcúdia

La Policia Local i la Guàrdia Civil també varen intervenir en un altre cas d'agressió sexual al municipi, que va tenir lloc en un hotel del port

ARA Balears
2 min
Un agent de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

PalmaLa Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local d'Alcúdia, ha detingut un home per fer tocaments a una menor en una discoteca del port. Segons ha recollit Europa Press, l'incident va tenir lloc diumenge a la matinada. Els agents estaven fent un control preventiu quan, al voltant de les 04.45 h, varen observar una persona sortint del complex cridant. Aparentment, el porter del local l'havia expulsat per una presumpta agressió sexual a una jove.

L'individu es va dirigir a una de les jardineres, va agafar dues botelles de vidre i les va rompre per dirigir-se amb elles cap al porter. Els agents varen intervenir ràpidament i varen reduir el sospitós. Una vegada varen obtenir tota la informació relativa als fets, els agents varen avisar els pares de la menor i l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.

Una altra agressió sexual en un hotel, una baralla i un rescat

La setmana passada, la Policia Local i la Guàrdia Civil també varen intervenir en un altre cas d'agressió sexual, en un complex hoteler del Port d'Alcúdia la nit del dimecres al dijous. La víctima era una jove de 29 anys. En aquesta ocasió, la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació.

D'altra banda, dissabte la Policia es va mobilitzar per una agressió a un home a l'avinguda de Corneli Atic. La víctima va manifestar que quan estava caminant es va creuar amb un grup d'uns cinc o sis joves i que un d'ells, sense intercanviar-hi paraula, li va pegar un cop de puny a la cara que el va deixar inconscient. També li va fracturar el nas i va haver de ser traslladat a un hospital.

Diumenge el cos policial va intervenir en el rescat d'un menor atrapat en un ascensor de matinada. Els Bombers varen poder treure el nin, que estava molt espantat. El mateix dia es va auxiliar un banyista que s'havia colpejat el cap contra unes roques a Alcanada en llançar-se a la mar. Els serveis sanitaris el varen traslladar a un hospital.

stats