Societat 26/03/2022

Detenen dos joves per estar presumptament implicats en uns aldarulls a Magaluf

L'Ajuntament de Calvià ha informat que se'ls acusa de delictes contra l'ordre públic i l'Administració de la Justícia

ARA Balears
1 min
Magaluf durant l'estiu de 2021.

PalmaLa matinada del 13 de març es varen produir aldarulls a fora d'un bar de Magaluf, Palmanova. Segons informa l'Ajuntament de Calvià, van ocórrer quan faltaven cinc minuts per a les quatre de la matinada i la gravetat dels actes recau que diversos agents van ser agredits per alguns joves.

Després de revisar el vídeo que es va poder recaptar "i comprovar el nivell d'implicació dels dos individus", s'han pogut fer les comprovacions per obtenir les identitats correctes i procedir a la detenció i imputació dels dos joves.

Es tracta de D.C.C. i J.M.C.P., de 24 i 23 anys, respectivament, i se'ls imputen un delicte contra l'ordre públic (per resistència o desobediència), un altre contra l'ordre públic per atemptar contra agents de l'autoritat i, a més, un delicte contra l'Administració de la Justícia per intentar alliberar un detingut o impedir-ne la detenció.

Alhora, la persona que va gravar el vídeo també ha rebut una denúncia per "vulnerar la normativa sobre protecció de dades i seguretat ciutadana per enregistrar i publicar a les xarxes socials" el vídeo de l'aldarull.

Aquestes dues sancions se sumen a les altres dues que ja varen dur a terme el dia dels fets. Els detinguts han estat traspassats a la Guàrdia Civil, que es fa càrrec de les diligències.

stats