Societat 18/08/2021

Detenen al Port d'Alcúdia un home cercat per la Interpol

La Guàrdia Civil va arrestar l'individu quan desembarcava d'un vaixell que procedia de França

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil en un control fiscal i de fronteres.

PalmaLa Guàrdia Civil va detenir aquest diumenge al Port d'Alcúdia, a Mallorca, a un individu que tenia una ordre internacional de crida i cerca emesa per la Interpol, segons ha informat el cos policial en un comunicat. Els agents varen arrestar l'home quan desembarcava d'un vaixell d'una companyia de fèrries procedent de Toulon (França).

Els agents de la Guàrdia Civil es disposaven a fer un control de vehicles quan varen identificar un individu que procedia d'Alemanya i constava en l'expedient policial. Els cossos de seguretat varen constatar que el passatger tenia una ordre internacional de detenció i extradició al seu país d'origen emesa per la Interpol Perú. L'home tenia una causa pendent amb la justícia a causa d'un robatori amb violència o intimidació.

La Guàrdia Civil ha destacat que la detenció ha estat possible gràcies a la tasca de vigilància fiscal i de fronteres que fan els agents a l'estació marítima d'Alcúdia. En aquest port diàriament hi desembarquen i embarquen naus procedents de Barcelona, Ciutadella i la localitat francesa de Toulon.

stats