Successos

Detinguda una dona per obligar una menor a prostituir-se amb amenaces

La dona captava clients i, posteriorment, obligava la jove a acudir als seus domicilis

Una ambulància del SAMU 061
ARA Balears
11/10/2024
1 min

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona per haver obligat una menor a exercir la prostitució i haver-la amenaçat davant la seva negativa a Palma. La recerca es va iniciar arran d'una denúncia en què s'acusava una dona d'haver induït una jove perquè exercís la prostitució, i era ella la que captava els clients. A més, ho hauria fet amb altres joves, segons la policia.

Així, la Policia Nacional va dur a terme diverses gestions i va prendre declaració a testimonis, i es va determinar que la jove era menor d'edat quan es van produir els fets. Segons els fets, la dona denunciada captava clients perquè la menor anàs als seus domicilis a fer actes de caràcter sexual per un import de 50 euros, 20 dels quals se'ls quedava la dona.

Segons han exposat, davant la negativa de la jove a realitzar aquest tipus d'actes, la dona l'amenaçava i lq increpava constantment i, com a conseqüència, la menor va abandonar el domicili de la investigada i va partir a casa d'una amiga. Finalment, se'n va anar a casa d'un familiar i va haver d'abandonar la barriada arran de les amenaces constants que rebia per part de la investigada. Una vegada conclosa la recerca, els agents van procedir a la detenció de la dona com a presumpta autora d'un delicte relatiu a la prostitució, a l'explotació sexual i corrupció de menor.

stats