Delicte d'estafa

Detinguda l'administradora de La Tienda 3B's de Palma per un delicte d'estafa continuada

Fins ara s'han comptabilitzat 101 denúncies de diferents afectats per la compra de mobles a dos locals de l'empresa

La tenda.
ARA Balears
12/10/2024
1 min

PalmaL'administradora de La Botiga 3B's, que té dos establiments a Palma, ha estat detinguda per agents de la Policia Nacional com a presumpta autora d'un delicte d'estafa continuada.

Segons ha confirmat Europa Press, el Grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics, pertanyent a la Policia Nacional de Palma, ha arrestat una dona, administradora d'una empresa de mobles, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa continuada.

Fins ara s'han comptabilitzat 101 denúncies de diferents afectats per la compra de mobles a dos locals de l'empresa a Palma, i amb retards de diversos mesos, sense que hi hagi constància que als perjudicats els hagin estat lliurades les comandes. El valor total de compra o avançaments és de 73.928 euros.

Part de les compres han estat finançades per entitats bancàries, per la qual cosa el càlcul de pèrdues efectuat superaria el còmput total de 100.000 euros. Els afectats ara esperen que els finançaments siguin cancel·lats. Per part del grup investigador es continuen amb les diligències d'aclariment a fi de determinar l'existència de més afectats i no es descarten més detencions.

stats