Successos
Societat 26/09/2024

Un home mata la sogra a coces a la Colònia de Sant Jordi

La dona, de 74 anys, va ser trobada morta al domicili amb ferides al cap

ARA Balears
2 min
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu.

PalmaL'assassí de la seva sogra, una dona suïssa de 74 anys, a la Colònia de Sant Jordi la va matar a coces. Així ho ha certificat aquest dijous la Guàrdia Civil. En un principi, es van estudiar diverses opcions sobre la causa de la mort, però els investigadors han acabat per determinar que la dona va ser morta per les coces que li va pegar el seu gendre.

L'home, un portuguès de 47 anys, va ser detingut aquest dimecres com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per l'assassinat de la mare de la seva parella, en una casa situada a uns dos quilòmetres de la localitat mallorquina de la Colònia de Sant Jordi, al municipi de ses Salines. Els fets haurien tingut lloc al voltant de les 19.30 h, quan el cos armat va rebre un avís per part d'una veïna sobre un incident en una casa de la zona, de manera que es va desplaçar fins a la ubicació, juntament amb efectius de la Policia Local.

Una vegada varen arribar a la casa, els agents varen trobar la víctima morta a terra, amb ferides al cap, i varen detenir l'home, que també es trobava al domicili, com a presumpte autor dels fets. El presumpte assassí va ser ingressat a les dependències de la Guàrdia Civil de Campos, tot i que potser serà traslladat a la Comandància de Palma.

L'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i determinar les causes de l'agressió, que de moment es desconeixen, com també les circumstàncies en què es va produir el crim. Tampoc es descarta la possibilitat que es pugui tractar d'un cas de violència de gènere. No s'espera que l'autor passi aquest dijous ni tampoc aquest divendres a disposició judicial als jutjats de Manacor. Fonts de l'Institut Armat han explicat igualment que serà l'autoritat judicial la que determini si es fa o no una reconstrucció dels fets una vegada se li prengui declaració.

stats