Agressió
Societat 27/07/2023

Detingut per clavar un cúter a un jove després d'acusar-se mútuament de mirar les natges a les seves parelles

Els fets tingueren lloc a la barriada de Pere Garau

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home per haver clavar un cúter a un altre jove i haver-lo amenaçat de mort després de començar una baralla. Tots dos s'havien acusat mútuament de mirar les natges a les seves parelles. La Prefectura Superior de les Balears ha informat aquest dijous en un comunicat que diversos agents detingueren aquest jove com a autor d'un delicte de lesions i amenaces.

Els fets van ocórrer a la barriada de Pere Garau. La víctima anava amb patinet amb la seva parella quan es va creuar amb l'agressor, que també anava amb la seva, i començà una discussió entre ells. Seguidament, es van començar a barallar: el detingut amenaçà de mort l'altre jove, i arribaren a llançar-se cascs i altres objectes. Com a conseqüència, la parella de l'agredit va sofrir un atac d'ansietat.

L'home agredit va anar a socórrer la seva parella i quan la va agafar en braços, l'ara detingut va empunyar un cúter l'hi i clavà a l'espatlla. Seguidament, l'agressor va fugir amb la seva motocicleta. Al lloc de l'incident hi va acudir una ambulància, que va traslladar la víctima a un centre mèdic. Els policies escorcollaren la zona i en trobar l'agressor el detingueren.

stats