Societat 03/04/2021

Detingut per ferir un policia local en una festa il·legal a Eivissa

L'agressor té 38 anys i es va negar a ser identificat quan els agents varen intervenir en un pis amb música de matinada

ARA Balears
1 min
El port d'Eivissa. / ARA BALEARS

Un home de 38 anys ha estat detingut per resistència a l'autoritat després de ferir lleument un dels agents de la Policia Local d'Eivissa que aquesta matinada varen acudir a un pis de la ciutat on hi havia una festa il·legal que molestava els veïns, segons ha informat l'agència Efe.

Els fets varen ocórrer a les dues de la matinada, quan els residents varen alertar la policia que hi havia una festa amb música. Quan la patrulla va arribar-hi, un dels participats no es va voler identificar, es va posar agressiu amb els policies i fins i tot va arribar a ferir-ne un, motiu pel qual va ser detingut. L'agent atacat va haver de rebre atenció mèdica.

Al pis hi havia quatre persones que no eren convivents i incomplien la normativa anticoronavirus, que només permet la reunió de dos nuclis de convivents. A tots els participats de la festa se'ls han interposat quatre actes per no respectar la prohibició de reunió entre no convivents.

La Policia Local d'Eivissa ha aixecat 29 actes per incomplir les mesures sanitàries entre l'1 i el 3 d'abril. A més de la festa, els agents han denunciat quatre persones més pel mateix motiu i han posat 11 actes per no respectar el toc de queda. També han aixecat acta contra el propietari d'un bar per haver servit a clients a l'interior de l'establiment, s'han interposat dues actes per fumar sense respectar la distància de dos metres i set denúncies per no dur mascareta.

stats