Agressió
Societat 09/08/2024

Detingut un home de 42 anys per tocar el cul a una menor de 13 anys a Palma

La menor era amb un grup d'amics a una plaça quan l'home s'hi ha acostat i l'ha agredida

ARA Balears
1 min
La Policia Nacional acudí fins al lloc dels fets i detingué l'agressor

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual per tocar el cul a una menor de 13 anys quan eren pel carrer aquesta matinada a Palma.

L'incident ha ocorregut a les 3.45 hores a la barriada de Son Cotoner. La menor era amb un grup d'amics a la plaça Barcelona quan l'home (que anava gat) s'hi ha acostat i li ha tocat les natges.

La víctima li ha recriminat el seu comportament i l'home ha reaccionat rient-se'n i insultant-la. Llavors, els amics de la menor han seguit l'home fins a l'encreuament entre el carrer de Pasqual Ribot i l'avinguda de Sant Ferran per exigir-li que es disculpàs. Aleshores, un dels joves i l'ara detingut s'han barallat i l'agressor ha agafat el jove pel coll i li ha romput una cadena que duia.

Un veí de la zona s'ha despertat en sentir els crits i, en veure el que passava, ha cridat la Policia pensant que els joves estaven agredint l'home. Al lloc s'hi ha desplaçat una dotació de la Policia Nacional que s'ha entrevistat amb la víctima i la resta d'implicats. Els agents han comprovat que el jove agredit tenia ferides al coll. Els funcionaris s'han enduit arrestat l'home per un possible delicte d'agressió sexual.

stats