Successos
Societat 29/09/2024

Detingut un home per amenaçar amb un cúter a diversos menors a Palma

Els fets tingueren lloc el passat dimecres a l'Estació Intermodal

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional van detenir dimecres passat un home de 55 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces amb arma blanca, per haver agafat una menor pel braç i haver-la amenaçat amb un cúter a ella i els seus amics a l'estació Intermodal de Palma.

La Policia Nacional ha informat que els fets es van produir dimecres passat, cap a les 14.30 h, a l'estació Intermodal de Palma, quan un home va agafar a una de les menors pels braços mentre li deia "bonica".

Una altra menor i dos al·lots que eren per la zona van presenciar els fets i van recriminar a l'home aquesta conducta comprovant com la víctima estava atemorida.

Quan els joves van auxiliar a la menor, aquesta va aconseguir escapolir-se i fugir, en aquest moment el denunciat va treure un cúter i va amenaçar de clavar-l'hi a l'altra menor que havia auxiliat a la víctima. En vista de la situació, la menor va començar a córrer i a demanar auxili.

Els vigilants, en tenir coneixement dels fets, van acudir al lloc i, una vegada van localitzar a l'individu, el van retenir fins que va arribar una patrulla de la Policia Nacional, qui es va fer càrrec de la intervenció.

Els agents, quan van arribar al lloc i després de recaptar tota la informació en relació amb l'ocorregut, van detenir a l'home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces amb arma blanca, intervenint-li dos cúters.

stats