Succés
Societat 25/09/2024

Detingut un home per extorsionar amb un vídeo sexual un jove que l'havia acollit a casa seva

La presumpta amenaça va començar dijous passat a un pis a Palma

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 20 anys per presumptament extorsionar amb un vídeo sexual un altre jove al qual acabava de conèixer i que l'havia acollit a ca seva perquè no tenia on dormir.

La presumpta extorsió va començar dijous passat a un pis a Palma. Els dos homes haurien començat a tenir algun tipus de relació sexual consentida fins que, l'ara detingut, va començar a pegar cops a la víctima, mentre gravava l'escena amb el mòbil. Aleshores, la víctima va aconseguir frenar l'agressió i va demanar a l'altre jove que esborràs el vídeo. No obstant això, aquest li va demanar 1.000 euros a canvi, a més d'un telèfon d'alta gamma.

Després d'accedir, el presumpte autor li va demanar altres 2.000 euros, uns auriculars i un ordinador portàtil i ho va fer amenaçant-lo de tirar-lo pel balcó. La víctima va presentar una denúncia i l'endemà va avisar la Policia perquè el presumpte autor tornava a ser en el seu domicili, encara que els agents no el van localitzar. Passats uns minuts, el denunciat va tornar i aquesta vegada sí que va ser sorprès pels agents, que van localitzar el terminal mòbil fruit de l'extorsió del dia anterior.

stats