Successos
Societat 24/07/2024

Detingut un mallorquí per matar un home després del concert de Karol G al Bernabéu

La víctima ha mort aquest dimecres per les ferides sofertes després que l'altre home l'agredís, caigués i es copegés el cap contra el terra

ARA Balears
2 min
La Policia actuant al lloc dels fets.

PalmaLa Policia Municipal de Madrid ha detingut un mallorquí de 33 anys per agredir, presumptament, un home de 42 anys després del concert de Karol G, al voltant de l'estadi Santiago Bernabéu aquest dimarts. La víctima ha mort aquest dimecres a la tarda, gairebé un dia després, per les ferides sofertes després que l'altre home l'agredís, caigués i es copegés el cap contra el terra.

Els fets van passar minuts abans de la 1 de la matinada d'aquest dimarts a la confluència dels carrers Padre Damián amb Alberto Alcocer. Després del concert de l'artista colombiana, un home es trobava pel que sembla fent una trucada de vídeo amb la seva al·lota quan quatre joves que s'estaven al darrere van començar a increpar-lo perquè pensaven que els estaven gravant sense el seu consentiment. Davant l'esbroncada, un mallorquí de 33 anys amb un gran tatuatge al braç es va acostar a recolzar les joves i, sense dir res, va clavar per darrere un cop de puny l'home que gravava amb el mòbil, que va caure a terra amb la mala sort de copejar-se fortament al cap contra el ciment.

Després del que va passar, fins al lloc van acudir sanitaris del Samur-Protecció Civil, que van comprovar que la víctima patia un traumatisme cranioencefàlic sever amb otorràgia esquerra. Va ser intubat i traslladat a l'hospital de la Pau, on va ingressar en estat molt greu. Cap a les 15.30 hores d'aquest dimecres ha mort a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Agents de la Policia Municipal de Madrid, que regulava el trànsit a pocs metres del que va passar després del concert celebrat al Bernabéu, va realitzar primera assistència i va detenir l'agressor, que ara s'enfronta a un delicte d'homicidi imprudent.

El Grup VI d'Homicidis de la Policia Nacional de Madrid s'encarrega de la investigació. L'al·lota de l'home mort ja ha declarat. També hauran de comparèixer les noies participants en la discussió i altres testimonis.

stats