Maltractament
Societat 14/08/2024

Detingut un pare per agredir el seu fill discapacitat amb un pal a Palma

Un veí va telefonar a la Policia en sentir crits i cops des de ca seva

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaUn pare ha estat detingut per presumptament agredir el seu fill que pateix una discapacitat amb un pal a Palma. Segons han explicat fonts policials en una nota de premsa, els fets van tenir lloc a finals de la setmana passada quan un veí va avisar el 091 perquè va veure que un pare estava pegant el seu fill amb un pal.

Els agents es van personar al lloc i es van entrevistar amb el veí, qui va contar que darrerament veia com agredien un jove i que aquestes agressions, darrerament, eren més violentes. El testimoni va indicar que moments abans va sentir crits forts i cops procedents d'un pis, per la qual cosa va treure el cap a la finestra i va observar un home agredint amb una vara un jove, que presentava algun tipus de discapacitat, motiu pel qual va avisar la policia mentre gravava els fets.

El veí va mostrar el vídeo a un dels agents en el qual es veu l'home colpejant amb el pal l'esquena de la víctima. Els policies es van dirigir llavors al domicili en el qual vivien l'agressor i la víctima. El pare reconegué que el seu fill havia fet alguna cosa que no li havia agradat al progenitor i va admetre haver perdut els papers. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. La víctima va quedar a càrrec d'un altre familiar i va ser traslladat a un centre mèdic.

stats