Succés

Una dona incendia la casa que havia ocupat a l'Arenal de Llucmajor

No hi ha hagut cap ferit, però l'immoble ha quedat completament calcinat

Imatge d'ARA BALEARS.
ARA Balears
20/08/2024
1 min

PalmaUn incendi d'una planta baixa a l'Arenal de Llucmajor ha encès les alarmes dels veïns de la zona durant el migdia d'aquest dimarts. La dona que havia ocupat l'habitatge li ha calat foc per causes encara desconegudes i que s'estan investigant.

Poc després de les 12 h el 112 ha rebut l'avís de la dona avisant-los que no podia entrar al domicili on residia (un pis d'un edifici d'ocupes) i exigint que li obrissin perquè necessitava agafar les seves medicines. Quan li han dit que havia de posar-se en contacte amb la Policia Local de Llucmajor els ha penjat i poc després els ha tornat a telefonar informant-los que s'estava cremant un matalàs dins el seu domicili.

Un cop els bombers han arribat a l'edifici han aconseguit extingir l'incendi ràpidament i no hi ha hagut cap ferit. L'habitatge, situat al número 57 del carrer Torrent ha quedat calcinat. La Policia Local del municipi ha hagut de tallar la circulació tant per a vehicles com per a vianants per reduir el risc, però a hores d'ara ja s'ha recuperat la normalitat i l'incendi s'ha donat per extingit completament.

L'immoble ha quedat completament destruït i ara la Policia Local del municipi conjuntament amb la Policia Nacional han iniciat una investigació per esclarir els fets. Ara la Policia Local de Llucmajor ja ha detingut la dona mentre continua la investigació.

stats