CEIP

Educació farà un CEIP i ESO a Consell per descongestionar l'IES Binissalem

La nova infraestructura es construirà en un solar que cedirà l'Ajuntament de Consell i que es troba just al costat del CEIP

Reunió a la conselleria d'Educació
ARA Balears
09/07/2024
1 min

PalmaLa falta d'espai que sofreix l'IES Binissalem se solucionarà amb la construcció d'un nou centre d'infantil i primària integrat amb ESO a Consell. Així s'ha acordat en una reunió entre el conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera; el secretari autonòmic de Desenvolupament Educatiu, Mateu Sunyer; i la directora general de Planificació i Gestió Educatives, Catalina Ginart, amb la comunitat educativa de l'IES Binissalem per acordar mesures per descongestionar l'Institut d'Educació Secundària i donar solucions a la zona del Raiguer.

Durant la trobada s'han abordat diferents solucions a la falta d'espai de l'IES Binissalem i, finalment, tots els presents han acordat la construcció d'un col·legi-institut a Consell. Aquesta obra, segons ha indicat Educació en una nota de premsa, ja es preveurà en el nou Pla d'infraestructures que s'està ultimant. L'objectiu és el de consensuar aquest Pla, que recull obres a deu anys vista, amb totes les forces polítiques.

El conseller Vera ha indicat que la construcció del nou CEIP i ESO a Consell ajudarà a descongestionar l'IES Binissalem. La nova infraestructura es construirà en un solar que cedirà l'Ajuntament de Consell i que es troba just al costat del CEIP. Amb aquesta intervenció es donarà resposta a la necessitat d'ampliar les places d'educació secundària en la zona del Raiguer. A la reunió hi han assistit el batle de Binissalem, Víctor Martí; el batle d'Alaró, Llorenç Perelló; i el batle de Consell, Andreu Isern, a més dels representants de les associacions de pares i mares del CEIP Bartomeu Ordines de Consell, del CEIP Robines, del CEIP Pedra Viva i del col·legi l'Assumpció de Binissalem, a més del CEIP Pere Rosselló Oliver d'Alaró i de l'IES Binissalem.

stats