Escolarització
Societat 31/08/2024

Educació obre un període d'escolarització extraordinari amb 300 places de 0 a 3 anys

En aquest procés d'escolarització poden participar-hi tots els alumnes, tant els que no es van presentar com els que vulguin canviar de centre

ARA Balears
1 min
Escola infantil Ciutat Antiga

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitats ha obert un període d'escolarització extraordinària per a alumnes de 0 a 3 anys amb la creació de 299 noves places.

Segons ha informat la Conselleria aquest dissabte en una nota de premsa, a Palma hi ha 186 places vacants repartides en els centres CC Centre Internacional d'Educació CIDE (28 places), CC Nostra Senyora de la Consolació (37), CEI Kaia (55), CEIP Anselm Turmeda (30) i CEIP Son Pisà (36).

També disposen de noves places el CEIP Joan Veny i Clar de Campos, un total de 36; el CEIP Nadal Campaner Arrom de Costitx, 30 places, i el CEIP Mare de Déu de la Consolació de Santanyí, amb deu places. Finalment, a Formentera, el CC Virgen Milagrosa té 37 places disponibles.

La resolució s'ha publicat aquest dissabte en el Butlletí Oficial de les Balears (BOIB) i poden participar en aquest procés d'escolarització extraordinari tots els alumnes, tant els que no es van presentar o no van obtenir plaça en el procés anterior, com aquells que, disposant de plaça, vulguin sol·licitar una nova en un altre centre. Així mateix, els alumnes que obtinguin plaça en aquest procés extraordinari s'incorporaran a les aules el dilluns dia 4 de novembre.

stats