Campanya solidària

Eroski entrega a Projecte Home Balears 40.000 euros de la campanya solidària 'De quin color és la vida?'

El quadernet per colorar ha tengut una gran acollida entre els clients del supermercat

L'acte d'entrega de l'aportació solidària per part d'Eroski
ARA Balears
19/09/2024
1 min

PalmaEROSKI ha entregat aquest dijous a Projecte Home Balears un xec de 40.000 euros recaptats durant la campanya solidària desenvolupada aquest estiu als supermercats de la cooperativa a benefici d’aquesta ONG. La iniciativa, que des de fa 14 anys té lloc cada estiu a tots els EROSKI de les Balears, consisteix en oferir als clients dels supermercats un objecte personalitzat a canvi d’un donatiu d’1 euro. Enguany ha estat un quadernet per colorar, amb dibuixos realitzats per estudiants del grau de Belles Arts de l’Escola Universitària ADEMA que han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa solidària.

Quaranta mil unitats d’aquest quadernet varen ser distribuïdes entre tots els supermercats EROSKI, amb una gran acollida per part dels clients de la cooperativa, que un any més han demostrat la seva solidaritat. 'De quin color és la vida?' és la frase que es podia veure a la portada d’aquest quadernet, amb un text a l’interior que convidava a “donar color a la vida”. 

A l’acte simbòlic d’entrega del xec han assistit, entre d’altres, el director d’EROSKI a les Balears, Alfredo Herráez; el president de Projecte Home Balears, Jesús Mullor; i el president d’ADEMA, Diego González. Alfredo Herráez ha destacat la importància de la tasca que desenvolupa Projecte Home a les nostres illes, reafirmant el compromís d’EROSKI amb l’ONG i amb la societat balear.

Projecte Home Balears treballa cada dia en la investigació, prevenció i tractament de les addiccions, i també en la formació i inserció de persones en risc d’exclusió social. Durant el 2023 va atendre gairebé 2.600 persones als seus diferents dispositius.

stats