Agressió LGTBI-fòbica
Societat 28/06/2024

"Et rompré el peu, marieta de merda": detingut per amenaçar un jove per la seva orientació sexual

L'agressor va insultar, empènyer i colpejar la víctima

ARA Balears
1 min
Imatge de l'Estació Intermodal de Palma

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home de 57 anys com a presumpte autor d'un delicte d'odi i amenaces per menysprear un jove per la seva orientació sexual en un autobús i a l'andana del tren a l'estació Intermodal de Palma. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc dimecres passat, a les 16.15 h, quan un jove que anava en bus va ser víctima d'un home que hi va pujar i que, sense cap motiu aparent, li va dir "o lleves el peu d'allà o te'l romp, marieta de merda", i el va empènyer.

La víctima, en veure l'actitud de l'home, va decidir canviar-se de lloc i posar-se uns auriculars, mentre que l'agressor el continuava recriminant. Una vegada l'autobús va arribar a la parada de l'estació Intermodal, l'home va trepitjar la víctima, el va colpejar a l'espatlla i, posteriorment, el va empènyer per l'esquena fins a treure'l del vehicle.

Quan tots dos varen arribar a l'andana del tren, el detingut continuava insultant el jove, per la seva orientació sexual, i l'amenaça dient-li que l'agrediria. Un testimoni es va posar enmig per evitar que l'al·lot fos agredit i els serveis de seguretat que estaven a la zona varen retenir l'agressor fins a l'arribada de la Policia Nacional. En arribar al lloc dels fets, la patrulla va recaptar tota la informació i va detenir l'home.

stats