Guillem Comamala
Societat 27/08/2024

La facultat de Guillem Comamala li retrà homenatge: "Era un dels estudiants més brillants de la seva promoció"

Matemàtiques i Estadística de la UPC prepara un acte de comiat al jove de 20 anys de Cala Bona que va morir atropellat per una llanxa quan pescava

ARA Balears
1 min
Guillem Comamala jugant un partit de voleibol platja

PalmaLa Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) retrà homenatge a Guillem Comamala, el jove de 20 anys que morí divendres atropellat per una llanxa a Cala Bona. La facultat durà a terme un minut de silenci el 9 de setembre, data d'inici del curs 2024-2025. Igualment, té previst fer un acte de comiat a Guillem més endavant, segons han informat a l'ARA Balears fons pròximes a la Universitat.

"Era dels més brillants de la seva promoció, amb una mitjana per sobre de 9. Vaig tenir la sort de fer-li classe i puc dir que era un estudiant molt bo, molt atent i respectuós. Gaudia moltíssim de les Matemàtiques", ha explicat el degà de la Facultat, Jordi Guàrdia, que ha lamentat profundament la mort de Guillem.

En aquest sentit, també s'ha expressat un dels professors del jove, Oriol Serra, que ha recordat Comamala com un estudiant brillant i ha apuntat que tenia un dels millors expedients de la seva promoció, amb una mitjana per sobre del 9. A més, la seva nota de tall per entrar a la facultat (una de les més altes del sistema educatiu català) va ser una mica superior al 13. Guillem havia guanyat també una medalla a les Olimpíades Matemàtiques de les Illes Balears.

Cal recordar que Guillem Comamala va perdre la vida divendres vespre quan una llanxa que anava a una velocitat elevada va impactar contra la petita embarcació a la qual anaven a bord Guillem, el seu germà i el padrí. L'Ajuntament de Son Servera va organitzar diumenge un minut de silenci com a mostra de suport i condol a familiars i amics de la víctima.

stats