Incendi
Societat 14/08/2024

Dos ferits i diversos intoxicats per fum en un incendi d'un edifici de Palma

El succés ha tingut lloc al voltant de les 16.00 hores en el número 6 de l'avinguda de Mèxic

ARA Balears
1 min
Desenes de persones han hagut de ser desallotjades de les seves cases arran del succés

PalmaDos ferits i diversos intoxicats per fum en un incendi d'un edifici de Palma. De moment, es desconeix amb certesa quina podria ser la causa de l'incendi, malgrat que tot apunta a una fallada elèctrica. A hores d'ara, els Bombers de Palma actuen per extingir el foc que ha estat declarat aquest dimecres a un edifici de 13 pisos de Palma. Segons ha avançat el Servei d'Emergències 112, el succés ha tingut lloc al tercer pis d'un edifici situat a l'avinguda de Mèxic, a la barriada de Nou Llevant.

Deneses de persones han hagut de ser ateses pels serveis sanitaris a causa d'una intoxicació per fum

De moment, hi ha hagut dues persones ferides i diversos intoxicats a causa de la pujada del fum cap als pisos superiors. El succés ha tingut lloc passades les 16.00 hores en el número 6 del mateix carrer. Els veïns han donat l'avís als serveis d'emergències en veure el succés.

Els que han pogut han abandonat els seus habitatges per por que es propagassin les flames. Pel que fa a l'habitatge on s'ha produït l'incendi, els Bombers han explicat que la casa ha quedat molt afectada per les flames i el fum. Fins al lloc s'han desplaçat nombroses patrulles de la Policia Local, la Nacional, Bombers de Palma i ambulàncies.

Part de la pared de fora de l'edifici on s'ha produït l'incendi ha quedat calcinada
stats