Succés
Societat 18/07/2024

Mor el nadó de dos mesos ferit greu en un despreniment de roques a una platja de Formentera

El pare de l'infant ha estat traslladat a l'hospital

ARA Balears
1 min
Punt on s'ha produït el despreniment de roques, en una platja de Formentera.

PalmaTràgic succés a Formentera. Un nadó de dos mesos ha mort en un despreniment de roques en una platja de Formentera. La criatura, que es trobava amb el seu pare, ha resultat ferida greument i tot i els intents d'estabilització per part dels equips d'emergències, no han pogut reanimar-la.

Segons ha informat el SAMU 061, pare i filla estaven a la platja del Copinar quan les roques els han caigut a sobre i els han provocat nombroses ferides. Una ambulància de Suport Vital Avançat i Suport i una de Vital Bàsic s'han desplaçat fins a la ubicació.

Inicialment, els dos ferits han estat traslladats a l'hospital de Formentera, on la menor, per la gravetat de les ferides, hi ha estat traslladada en helicòpter. El pare, de 33 anys, continua ingressat al centre hospitalari.

Poc després que es confirmàs la mort de la menor, Emergències 112 ha fet una piulada on ha detallat que el pare continua ingressat amb un estat menys greu i que han activat el servei de psicòleg per a la família de la nina de dos mesos.

La presidenta del Govern de les Illes Balears també ha utilitzat la xarxa social X per enviar el condol als familiars de la menor. "Com a mare, difícil no pensar en el sofriment de la família en aquests moments", ha expressat la popular en una piulada.

stats