Festes

Les festes als vols amb destinació les Balears, cada cop més comuns

Vueling organitza un concert en un avió que feia la ruta entre Barcelona i Palma

Concert del Quartetto di Cremona a un vol entre Barcelona i Palma
ARA Balears
24/10/2024
1 min

PalmaEl món del show i l'espectacle als avions per a turistes i viatgers pareix que guanya força a les Illes Balears. Fins ara els passatgers entenien els vols com un espai de calma i silenci fins a arribar a la destinació prevista, però això pareix que està canviant. Primer es va viure una rave en un vol a Eivissa durant la setmana dels tancaments de les discoteques i ara un concert de música clàssica en un vol entre Barcelona i Palma.

De fet, ha estat la mateixa aerolínia (Vueling) qui ha publicitat que el seu vol es va convertir en l'escenari d'un concert de cambra del Quartetto di Cremona, un quartet de cordes italià conegut pel seu repertori clàssic i romàntic, en una actuació organitzada per la companyia. Durant el vol, dos integrants del grup van sorprendre els passatgers interpretant Quando le sere al placido, una ària de Giuseppe Verdi.

Els músics Cristiano Gualco (primer violí) i Simone Gramaglia (viola) van oferir aquesta interpretació, acompanyats de Paolo Andreoli (segon violí) i Giovanni Scaglione (violoncel), els qui completen el quartet.

De fet, a través del comunicat, Vueling ha explicat que aquest concert és el primer que es viu en un trajecte amb destinació a les Balears, però que no serà el darrer, ja que forma part d'un projecte que estan implementant per "fomentar la cultura i oferir una experiència única als passatgers".

stats