Societat 03/05/2024

La flama del Correllengua continua el seu recorregut per Mallorca

Va començar dimecres, primer de maig, a Menorca i a Formentera

ARA Balears
1 min
La flama va arribar des de Menorca fins a Alcúdia en llaüt.

PalmaLa flama del Correllengua Interilles 2024 ja circula per Mallorca. El recorregut impulsat per Joves per la Llengua va començar dimecres, primer de maig, a Formentera, on va partir des del far de La Mola fins a Sant Francesc, i paral·lelament a Menorca, on va començar a Maó i va concloure a Ciutadella. Aquest dijous la flama va arribar a Mallorca i a Eivissa.

A Eivissa va arribar al port de Sant Antoni de Portmany i va finalitzar al port d'Eivissa al migdia. Mentre que a Mallorca el recorregut va començar des d'Alcúdia, on va arribar des de Menorca en llaüt, i s'estendrà fins diumenge.

Així, en aquesta primera etapa, la flama va partir des d'Alcúdia fins a arribar a Algaida, passant per Alcúdia, Muro, Santa Margalida, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Sant Joan i Montuïri.

Aquest divendres serà el torn d'Artà, on la flama preveu arribar a les 10 h, i continuarà per Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx i Santanyí. La flama també circularà, mentrestant, pel Port d'Andratx, Andratx, Calvià, Puigpunyent, Esporles, Valldemossa, Deià i Sóller.

Dissabte, el Correllengua arribarà primer a Bunyola, i continuarà per Alaró, Binissalem, Lloseta i Inca. L'horabaixa continuarà circulant per Mancor, Caimari, Campanet, Búger i sa Pobla. De manera paral·lela, la flama es mourà per ses Salines, Campos, Llucmajor, Porreres i Vilafranca.

L'etapa final d'aquest recorregut interilles serà diumenge, 5 de maig. Durant aquesta jornada la flama en defensa del català passarà per Llubí, Sineu, Lloret, Costitx, Sencelles, Santa Eugènia, Consell, Santa Maria, Pòrtol i Pla de na Tesa, fins a arribar a les 17 h a la plaça Major de Palma.

stats