Empreses

La Fundació Guillem Cifre de Colonya celebra l'acte anual amb les entitats que reben el seu suport

La dotació de l'Obra Social de Colonya, Caixa d'Estalvis de Pollença per aquest 2024 superarà el milió d’euros

L'acte de la Fundació Guillem Cifre de Colonya
ARA Balears
03/10/2024
2 min

PalmaLa Fundació Guillem Cifre de Colonya ha celebrat aquest dimecres a la Sala d'Actes del Club Pollença l'acte anual amb les entitats amb les quals col·labora. La reunió ha comptat amb la intervenció del president de Colonya, Caixa d'Estalvis de Pollença i de la Fundació, Josep Antoni Cifre Rodríguez, i la del responsable de Relacions Institucionals i Estalvi Ètic de Colonya, Juan José Caldés, el qual ha informat de les activitats que du a terme la Fundació, exposant les principals dades de 2023 i les previsions per a aquest 2024.

La Fundació Guillem Cifre de Colonya gestiona l'Obra Social de Colonya Caixa d'Estalvis de Pollença. El 2023, els recursos que ha destinat Colonya Caixa d'Estalvis de Pollença a l'Obra Social han superat el milió d’euros. Durant 2023, la Fundació ha col·laborat en la realització de 406 activitats en aquestes àrees d'actuació. El responsable de Relacions Institucionals i Estalvi Ètic de Colonya ha assenyalat que la Fundació Guillem Cifre de Colonya ajuda les entitats de les nostres Illes per "fer accions concretes i directes que arribin a tots els sectors socials, especialment als més desfavorits". També ha destacat que la dotació de l'Obra Social de Colonya, Caixa d'Estalvis de Pollença per aquest 2024 superarà el milió d’euros, situant-se prop del milió i mig d’euros.

A la segona part de l'acte, dins el cicle titulat Treballam per al bé comú, en el qual es dona la paraula a una de les entitats beneficiàries de la Fundació Guillem Cifre per tal que expliqui la seva tasca, ha intervingut Xavier Torrens, president d’EAPN, qui ha parlat de la feina que fan des d’aquesta associació, que enguany ha estat distingida amb la Medalla d’Honor i Gratitud del Consell de Mallorca per la seva labor contra la pobresa i a favor de la inclusió social a les nostres Illes.

stats