Futuro Vegetal ha dut a terme aquesta acció dies després de pintar la casa de Messi
Societat 08/08/2024

Futuro Vegetal pinta la façana d’un hotel d’Eivissa per la seva “complicitat amb el genocidi” del poble palestí

L'entitat ha dut a terme aquesta acció pocs dies després d'haver llançat pintura a la casa de Leo Messi a Eivissa

ARA Balears
1 min
Acció contra Leonardo Hotels a Eivissa

PalmaActivistes de Futuro Vegetal han destrossat amb pintura vermella i negra l'entrada de l'hotel Leonardo Royal situat a Eivissa. Durant l'acció, els protestants han exhibit una bandera de Palestina i una pancarta en la qual es podia llegir "Leonardo Hotels finança el genocidi".

Amb aquesta acció de desobediència civil, l'entitat ecologista ha volgut denunciar "la complicitat de Leonardo Hotels amb el genocidi que pateix el poble palestí". En aquest sentit, Futuro Vegetal denuncia que la cadena hotelera, fins i tot, ofereix descomptes i prestacions gratuïtes als soldats d'Israel i la possibilitat de construir hotels en territori palestí. Així mateix, han criticat la "incapacitat" de les institucions per frenar les grans corporacions quan destrueixen el medi o maten persones.

A través de les xarxes socials, el col·lectiu ha assenyalat que Leonardo Hotels va facturar 100 milions d'euros l'any passat i que és el grup propietari de prop de 300 hotels repartits a 132 països d'Europa, Palestina i Israel, 17 dels quals es troben en l'estat espanyol. En aquest sentit, han explicat que consideren "criminal" que les institucions permetin a les corporacions "continuar construint en entorns que haurien de ser protegits donat el context de crisi climàtica" i que són els responsables, diuen, de "malgastar" recursos com l'aigua i de generar "precarietat laboral".

stats