PalmaL'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears ha fet avui l'acte de lliurament de premis a l'Institut Juníper Serra, de Palma. A la celebració hi ha assistit la directora general de Comerç i Empresa del Govern, Pilar Sansó, qui ha agraït a tots els premiats la seva implicació en el foment de la cuina i els productes locals.
Durant la seva intervenció, el president de l'Associació, Bep Al·lès, també col·laborador de l'ARA Balears, ha fet una crida als restauradors a pensar en els joves de les escoles d'hostaleria a l'hora de contractar personal, ja que "ells són el futur de la nostra gastronomia".
Arran de la crida feta pel president de l'Associació de Periodistes Gastronòmics ja hi ha hagut restauradors que s'han interessat a saber com poden accedir a la borsa de treball del Juníper Serra.
Llista de premiats:
Xef de l'Any: Alvaro Salazar
Restaurant revelació: Vandal i Maria Salinas
Millor reboster/pastisser: Can Pomar
Sommelier/cap de sala: Sebastián Longo
Trajectòria professional: Antoni Pinya
Promoció del producte local: Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca
Millor Bar/gastrobar: Rambar
Millor restaurant de cuina local Caty Juan de Corral: Can Amer