Successos

Un grup de joves apallissen un taxista a Sóller

Després de l'agressió, els joves varen abandonar el lloc dels fets i l'home va haver de ser atès en un centre hospitalari

La Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu
ARA Balears
07/10/2024
1 min

PalmaUn taxista de 62 anys ha estat víctima d'una brutal agressió aquest cap de setmana en mans d'un grup de joves d'entre 18 i 19 anys. Els fets varen tenir lloc a la carretera de Fornalutx, la nit de divendres a dissabte.

L'home es trobava a un costat de la carretera després d'haver finalitzat un servei. En aquell moment, el grup de joves, que estava fent carreres, es va aproximar a gran velocitat, varen perdre el control i varen xocar entre ells. Després de recuperar-se del cop, els joves varen carregar contra el taxista, a qui varen recriminar que estava aturat en una zona on no es podia. La discussió va escalar fins al punt que alguns dels al·lots varen agredir el taxista i varen apallissar-lo.

Després de la pallissa, els motoristes varen abandonar el lloc dels fets. La víctima va demanar ajuda als seus companys i va haver de ser atès en un hospital arran de l'agressió. El dissabte al matí, l'home va acudir a dependències de la Guàrdia Civil on va interposar la corresponent denúncia sobre els fets.

stats