Agressió sexual

Una dona denuncia una agressió sexual durant les festes de la Patrona, a Pollença

El batle del municipi ha expressat la seva "condemna absoluta" davant els fets

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil, d'esquena, al costat d'un vehicle oficial.
ARA Balears
02/08/2024
1 min

PalmaLa Guàrdia Civil investiga una presumpta agressió sexual que hauria tingut lloc en el marc de les festes de la Patrona, a Pollença. En un comunicat emès aquest divendres, el Consistori ha explicat que la Policia Local va atendre la víctima a les dependències policials i que la Guàrdia Civil duu la instrucció del cas, que va ocórrer durant la 'Marxa Fresca' i 'Fresketa'.

Així, des de l'Ajuntament han condemnat "enèrgicament" l'agressió i han mostrat el seu rebuig a la violència sexual, insistint en el seu "ferm suport i proximitat" a la víctima i el seu entorn. En aquesta línia, els serveis municipals han posat a la disposició de la víctima els recursos psicològics, jurídics, sanitaris, de protecció i acolliment que requereixi.

"Volem insistir que la violència masclista és una greu vulneració dels Drets Humans i un problema social de primer ordre que atempta contra la dignitat i integritat física i moral de les dones i les persones LGTBI que la sofreixen i enfronten", han recordat; també han assenyalat que el Consistori es compromet a continuar secundant i treballant en l'exercici de les seves competències amb l'objectiu de canviar la societat masclista i garantir vides lliures de violències sexuals.

Amb tot, han instat la comunitat a unir-se a aquesta lluita i a col·laborar activament per aconseguir una societat justa, igualitària i lliure de violències sexuals. "Les festes són per gaudir-les tots i totes les que hi participen", han conclòs.

stats