"Un guiri més que es pensa que pot fer el que vol": les reaccions a la festa d'un DJ alemany a la Seu

Usuaris de les xarxes socials critiquen que els turistes hagin convertit les Balears en el seu "parc d'atraccions"

23/10/2024
2 min

PalmaLes reaccions a l'actuació musical sense permís del discjòquei alemany Yannick Nirmaier davant les portes de la Seu no s'han fet esperar. Les xarxes socials s'han omplert d'usuaris que critiquen l'actitud de l'home i que lamenten que no és més que "un guiri més que es pensa que pot fer el que vol". El vídeo de la seva actuació s'ha fet viral i l'Ajuntament de Palma ja ha informat que el multarà "amb la màxima sanció", fet que no ha frenat les crítiques que apunten al fet que es tracta d'una prova més que les Balears s'han convertit en "un parc d'atraccions".

Alguns usuaris li demanen, en comentaris al seu perfil d'Instagram, si s'atreviria a fer el mateix a casa seva, si a Alemanya li deixarien fer això i directament li diuen que se'n vagi i no torni. "Go home!!!", "Ves-te'n a ca teva i no tornis!", "Ja basta d'utilitzar la nostra terra com si fos un parc d'atraccions". Altres, irònicament s'enriuen que es pensi que és el primer que fa una rave a Mallorca i riuen del fet que els alemanys es pensin que són el centre del món i els inventors de tot. "Jo crec que ets el primer que fa una rave a Mallorca. No sabíem el que era. Gràcies per ensenyar-ho…", "un altre guiri que ve a conquerir l'illa", "t'asseguram que no ets el primer guiri que té idees ridícules i molesta als residents", ironitzen alguns usuaris.

D'altra banda, són molts els que celebren la multa anunciada per l'Ajuntament de Palma. "Vull veure el vídeo amb la teva cara de beneit quan t'arribi sa multa de l'Ajuntament de Palma. Segur que ja no te'n fots més", comenta un. Altres aposten per un to més agressiu i li demanen al discjòquei que els digui on viu per anar a fer-li el mateix: "Dona'ns la teva direcció i anirem a la porta de casa teva a muntar una rave de reggaeton a veure què se sent".

Davant les reaccions dels illencs, el punxa-discs ha fet un comentari a la seva pròpia publicació on assegura que la música estava a un volum molt baix i que entrà amb el seu cotxe particular fins al lloc, on descarregà la taula de mescles i l'altaveu amb una autorització municipal de 10 minuts. Uns fets que l'Ajuntament de Palma ha desmentit, ja que ha assegurat que "no es va atorgar cap permís" per dur a terme aquesta activitat.

En aquest sentit, des de Cort han qualificat aquests fets com a "inacceptables" i han assegurat que "no es toleraran baix cap concepte aquest tipus de comportaments incívics que pertorben la convivència, danyant la imatge de la ciutat".

stats