Succés
Societat 25/08/2024

Identifiquen el patró de la llanxa que va matar un pescador a Cala Bona i va fugir

L'embarcació tenia la bandera alemanya

ARA Balears
1 min
El port de Cala Bona en una imatge d'arxiu

PalmaLa Guàrdia Civil ja ha identificat el patró de l'embarcació que divendres vespre va envestir mortalment un jove de 20 anys quan pescava a la zona del port de Cala Bona i va fugir. La llanxa va ser localitzada aquest dissabte abandonada i, gràcies a les investigacions, els agents del cos armat han esbrinat qui era el conductor aquella nit i, també, que la llanxa tenia la bandera alemanya.

El patró encara no ha estat localitzat ni tampoc detingut, ja que continuen obertes les investigacions i la Guàrdia Civil continua treballant per confirmar de manera oficial que la llanxa abandonada és la causant de la mort del jove mallorquí. A més, encara es desconeixen quines van ser les causes de l'atropellament i si es tracta d'una imprudència o d'una negligència.

Cal recordar que el succés es va produir divendres vespre quan una llanxa va envestir una barca i en va matar un dels tripulants mentre pescava calamars. La víctima és Guillem Comamala, un jove de 20 anys que havia sortit a pescar amb dos amics més. Més de dotze hores després del succés, agents de la Guàrdia Civil van localitzar la llanxa abandonada i van iniciar la investigació pertinent per esbrinar qui n'és el propietari i qui era el conductor que va envestir el pescador i va fugir.

stats