Successos

Intoxicades una dotzena de persones per una reacció química a la piscina municipal d'Alaró

Les persones afectades per la reacció química han estat afectades de manera lleu i traslladades a diferents centres hospitalaris

Alaró, es Castell o Santa Maria són alguns dels ajuntaments que han confirmat que no tenen regulat el topless.
ARA Balears
07/08/2024
1 min

PalmaUna dotzena de persones han resultat intoxicades lleus aquest dimarts a la piscina municipal d'Alaró per una reacció química adversa després que es produís un accident quan un treballador de l'Ajuntament manipulava productes del manteniment de la piscina.

Segons han informat des del Consistori, el succés ha passat aquest dimarts al migdia, quan, pel que sembla, es va barrejar clor amb pH i, a conseqüència d'aquest fet, es va desencadenar una reacció química a la sala de màquines que generà un núvol de gasos. Es desconeix si per un error del mateix treballador o de la maquinària.

La piscina municipal ha estat tancada i quedarà així, almenys, fins aquest dimecres matí, quan se'n faran les proves de qualitat de l'aigua. Si són òptimes, la piscina obrirà en el seu horari habitual. La dotzena de persones afectades per la reacció química, entre les quals hi ha el treballador municipal, han estat traslladades a diferents centres hospitalaris. Els Serveis Municipals han anunciat que obriran una investigació per aclarir què és el que ha passat.

stats