Succés
Societat 19/08/2024

Investiguen a Santa Ponça la mort d'un nadó que la mare havia amagat

A hores d'ara estan pendents dels resultats de l'autòpsia per determinar si el nin va néixer ja sense vida o va morir després

1 min
Un cotxe de la Guàrdia Civil a Mallorca

PalmaLa Guàrdia Civil investiga la troballa del cadàver d'un nadó que la seva mare havia amagat a casa seva per causes desconegudes. Segons ha explicat el cos armat a l'ARA Balears, va ser el pare del nadó qui va donar l'avís a la Guàrdia Civil quan va descobrir el cos sense vida del seu fill al domicili de la dona.

A hores d'ara estan pendents dels resultats de l'autòpsia per determinar si el nin va néixer ja sense vida o bé va morir després i, per tant, determinar si la mare va cometre un delicte o si es tracta d'un avortament natural que la dona intentava amagar al pare del nadó. De fet, durant les primeres fases de la investigació, el pare del menor ha assegurat als agents del cos armat que la mare del seu fill li va reconèixer que havia amagat el cadàver del nadó amb l'objectiu d'ocultar-li la seva mort. D'altra banda, la Guàrdia Civil ha esbrinat que anteriorment la dona li havia ocultat ja diversos embarassos a l'home, però en aquells casos va avortar abans del part.

Ara, els investigadors del cos armat estan pendents dels resultats de l'autòpsia (que es coneixeran aquest dimarts) per, un cop determinat si hi ha cap delicte, iniciar una possible investigació. Mentre estan a l'espera dels resultats han decidit acordonar la casa per tal de poder dur a terme els escorcolls necessaris si es demostra que el nadó va néixer viu. La mare a hores d'ara no ha estat detinguda i, fins que no es tinguin els resultats de l'autòpsia, no s'iniciarà el cas.

stats