Societat 26/07/2024

Toni Vich, nou director de l’Institut per a la Convivència i l'Èxit escolar

Agafa el relleu d'Aina Amengual, que juntament amb el seu equip ha fet feina en els darrers anys per reduir l'assetjament escolar i garantir el benestar de la comunitat educativa

ARA Balears
1 min
Antoni Vich, el nou director de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitats ha informat que Antoni Vich Coll serà nomenat nou director de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit). Han detallat que el seu nomenament serà efectiu a partir del dia 1 d'agost, quan s'incorporarà al càrrec.

A través d'una nota de premsa, Educació ha explicat que Antoni Vich Coll és llicenciat en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears. A més, també té amb un màster en Psicologia sanitària per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria laboral començà a la unitat de teràpia de la conducta a un gabinet de psicòlegs de la ciutat de Barcelona. Posteriorment, es va incorporar al sistema educatiu de les Illes Balears i en els darrers anys ha exercit com a coordinador de convivència i benestar a l'IES l'Arenal i a l'IES Les Estacions.

Antoni Vich agafa el relleu d'Aina Amengual al capdavant de Convivèxit, l'òrgan que treballa per donar suport als centres educatius per fomentar la convivència escolar a les Illes Balears, combatre l'assetjament i garantir el benestar de tota la comunitat educativa.

stats