Societat 23/02/2021

Johnny Depp posa en venda un poble francès per 33 milions d'euros

L'actor va comprar la vila a principis dels anys 2000, quan era la parella de l'actriu francesa Vanessa Paradis

A.P.
1 min
Johnny Deep es vol desfer del poble que va comprar fa més de vint anys

Johnny Depp sempre ha tingut fama d'excèntric, i les seves ocurrències inclouen una col·lecció de propietats singulars, com ara el poble francès que acaba de posar en venda. L'actor de Pirates del Carib es vol desfer de Plan-de-la-Tour, un petita vila situada a la Provença per la qual demana 33 milions d'euros i que va adquirir fa més de vint anys. Depp va comprar el poble poc temps després de començar la seva relació amb l'actriu i cantant francesa Vanessa Paradis, amb la qual té dos fills.

Imatge del poble de Johnny Deep

El poble, que data del segle XIX, està construït sobre un terreny de 17 hectàrees i té 12 edificis, dues piscines, un gimnàs i una església. També hi ha una pista de patinatge, un estudi d'art i un celler. Un dels seus principals atractius és que està situat a 27 quilòmetres de la Costa Blava, una destinació freqüentada per celebrities de tot el món com Leonardo Di Caprio o Beyoncé. Segons detalla la web immobiliària Top Ten Real Estate Deals, l'actor ha invertit més de vuit milions d'euros en reformar el poble i restaurar els edificis mantenint l'essència de l'època en què van ser construïts.

El poble francès de Plan-de-la-Tour no és l'única propietat curiosa de Johnny Depp, que està immers en un conflicte judicial contra la seva exdona, Amber Heard. L'any 2004 va adquirir una illa paradisíaca situada a les Bahames per la qual va pagar tres milions d'euros. També és propietari d'una granja de cavalls de Kentucky que ha comprat dues vegades.

stats