Nombrament
Societat 23/07/2024

Josep Maria Vicens, reelegit president del Cercle d'Economia de Mallorca

En el mateix acte, s'ha distingit la figura de Vicenç Rotger, un dels socis fundadors del Cercle el 1994

ara
1 min
Vicens Rotger (e) i Josep Maria Vicens (d) en l'acte d'avui.

PalmaJosep Maria Vicens ha estat reelegit president del Cercle d'Economia de Mallorca, a l'Assemblea General anual d'estiu, celebrada als jardins de la Fundació Sa Nostra Can Tàpera. Els socis d‟aquesta entitat han reelegit aquest dimarts, a més, la resta de càrrecs de la junta directiva.

Un cop reelegit president, Josep Maria Vicens, ha agraït la confiança de la junta i els socis. "Em sent envoltat d'amics i de persones estimades amb una contrastada qualitat humana i professional", ha destacat, per després dir: "Hi ha moltes raons per sentir-se orgullosos i satisfets del Cercle en aquest 30è aniversari".

En el mateix acte, s'ha distingit la figura de Vicenç Rotger, un dels socis fundadors del Cercle el 1994, com a soci d'honor i protector. "Sense persones com ell no estaríem avui aquí, a més ha participat ininterrompudament a totes les juntes directives des de fa tres dècades aportant sempre prudència en la polèmica, cordialitat en el plantejament i amplitud de mires en l'anàlisi de la realitat insular", ha comentat el president del Cercle.

stats