Societat 16/03/2021

El jutge decreta presó sense fiança per al conductor que provocà l'accident mortal a Maó

El jove de 22 anys té antecedents policials i s'enfronta a un total de sis delictes

Iván Martín
1 min
L'autor del mortal accident ha ingressat a la presó de Menorca.

MaóEl jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Maó, en funcions de guàrdia, ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança per al conductor que aquest dissabte va provocar un accident mortal a Maó. Al detingut, de 22 anys i nacionalitat brasilera, se l'acusa d'un total de sis delictes: homicidi, avortament imprudent, conducció sense carnet, conducció suïcida, conducció sota els efectes d'alcohol i drogues i lesions.

El resultat de l'anàlisi de sang posa de manifest que el detingut consumí cocaïna i cànnabis la nit anterior a l'accident, i ell mateix va reconèixer el mínim consum d'alcohol abans del sinistre. També va al·legar que en el moment de l'accident es quedà adormit i que a l'incident amb un altre vehicle a Maó va perdre la consciència. El jove no tenia carnet de conduir, el vehicle era propietat d'una tercera persona que no disposava d'assegurança de circulació. A més, l'acusat fou arrestat en dues ocasions per violència masclista i a l'estar en situació irregular tenia un expedient obert per a l'expulsió de l'estat espanyol.

El turisme que conduïa va impactar frontalment a 130 quilòmetres per hora contra el vehicle de la víctima (36 anys) i va ferir de gravetat la seva parella d'aquest (29 anys). A conseqüència de l'accident, la dona va perdre el fetus de 7 mesos i aquest dilluns era traslladada a l'hospital de Son Espases per rebre una atenció més específica. Es troba a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre hospitalari estable dins la gravetat.

stats