Nova relació

Ben Affleck desmenteix que tingui una relació amb Kick Kennedy, filla de Robert F. Kennedy

Els mitjans nord-americans asseguren que l'actor i director estaria passant temps amb l'actriu i activista, però la representant d'Affleck ho nega

3 min
Composició amb dues imatges de Kick Kennedy i Ben Affleck, en actes púvblics recents

BarcelonaEn ple divorci de Jennifer Lopez, Ben Affleck ha hagut de desmentir que mantingui una relació amb Kick Kennedy, filla de Robert F. Kennedy Jr., fins aquest cap de setmana candidat independent a la presidència dels Estats Units, tal com apuntaven els mitjans nord-americans. Segons Page Six, Affleck i Kennedy han estat vistos junts en alguns indrets de Los Angeles, com ara el Polo Lounge de l’Hotel Beverly Hills. Malgrat la insistència dels mitjans, la representant d’Affleck, Jen Allen, nega que tinguin cap relació. “No hi ha res del cert en el que diuen els mitjans. No sé ni si es coneixen”, ha remarcat en un comunicat que ha fet arribar a People.

Kennedy i el seu pare

Per altra banda, una font de la revista People assegura que Affleck sempre ha estat l'amor platònic de Kennedy, definida com una persona a qui li agrada la festa i "passar una bona estona". Així i tot, l'actriu i activista, que es va graduar en història i teatre a la Universitat de Stanford, també ha patit la seva dosi de la suposada maledicció del clan Kennedy: l'any 2018 la seva parella, l'hereu bancari i multimilionari Matthew Mellon, va morir d'un atac de cor a Cancún (Mèxic) després d'ingerir una potent droga per iniciar un procés de desintoxicació d'opioides. Una altra de les seves parelles conegudes és el cantant Harper Simon, fill de Paul Simon.

Kick (diminutiu de Kathleen) Kennedy és filla d'Emily Ruth Black i del polèmic Robert F. Kennedy Jr., conegut per la defensa de posicions antivacunes i per haver estat acusat d'haver assetjat sexualment una de les mainaderes dels seus fills. Els seus pares van estar casats entre 1982 i 1994. Posteriorment, el pare es va casar dues vegades més: la primera amb Mary Kathleen Richardson, de qui es va divorciar el 2010, i la segona amb l'actriu Cheryl Hines, amb qui està des del 2012. Hines era coprotagonista de la comèdia Curb your enthusiasm, una de les sèries en les quals Kick Kennedy ha participat (també ha aparegut a Gossip Girl i The Newsroom). Per part de pare, Kick Kennedy té quatre germanastres.

Jennifer Lopez i Ben Affleck en una imatge d'arxiu

En diverses ocasions l'actriu, de 36 anys, ha parlat de les dificultats de formar part d'una família tan coneguda als Estats Units. "Vaig néixer amb una etiqueta, un nom, que ha fet que no m'interessi gens la fama com un suposat èxit", explicava en una entrevista a la revista Town & Country l'any 2012. "Veig que tots els meus amics actors intenten aconseguir-la perquè és una part molt important de la feina, però a mi m'avorreix. Em fa por o almenys no m'interessa, no em fa gràcia", afegia. Kennedy combina les seves incursions en el món de l'actuació amb la defensa del medi ambient i està especialment interessada en la conservació del medi aquàtic.

Malgrat voler deslligar-se una mica de la seva famosa família, Kennedy no pot evitar-ne l'herència: va ser batejada amb el nom de Kathleen en honor a la tia del seu pare, Kathleen Cavendish, germana del president John F. Kennedy. Com en el seu cas, la seva parenta també era anomenada Kick pels amics i la família. La Kick Kennedy original va morir el 1948 en un accident d'avió i les seves restes reposen en un cementiri d'Anglaterra. L'any 2016, l'amiga de Ben Affleck va voler retre-li homenatge i va visitar-ne la tomba, tal com va immortalitzar a Instagram.

Mentre els mitjans nord-americans fan bullir l'olla sobre la possible nova relació de Ben Affleck, han transcendit detalls sobre els problemes del seu matrimoni amb Jennifer Lopez. Segons Page Six, l'actor va començar a espantar-se ja a la lluna de mel a París, quan la gran presència de paparazzis li va fer recordar com la pressió mediàtica va acabar fent que ell i Lopez trenquessin vint anys abans.

stats