Societat 17/05/2022

L'acusat d'abusar de la filla de la seva parella nega els fets i atribueix la denúncia a la gelosia de la menor

La Fiscalia demana per a l'home quatre anys de presó

ARA Balears
1 min
L'acusat, durant el judici.

PalmaUn home acusat d'abusar sexualment de la filla menor d'edat de la seva parella ha negat els fets i ha atribuït la denúncia a la gelosia de la menor. Segons ha informat Europa Press, durant el judici, aquest dilluns a l'Audiència Provincial de les Balears, l'encausat, de 32 anys, ha assegurat que la jove sempre intentava manipular-los amb mentides perquè es barallassin. La Fiscalia demana per a ell quatre anys de presó.

Els fets jutjats, segons l'escrit del fiscal, es remunten al 24 d'octubre de 2019, quan l'acusat es trobava al domicili de la seva parella i va entrar a l'habitació de la menor, que llavors tenia 14 anys. Segons l'escrit , aprofitant que la jove estava dormint, l'home es va ficar al seu llit i li va tocar en repetides ocasions el pit.

El Ministeri Públic considera els fets constitutius d'un delicte d'abús sexual a una menor de 16 anys, per la qual cosa, a més de la pena de presó, demana que s'imposi la mesura de llibertat vigilada durant un període de cinc anys, així com la prohibició d'aproximar-se a menys de 500 metres de la víctima durant deu anys.

Quant a la responsabilitat civil, el fiscal sol·licita que l'home indemnitzi la perjudicada amb la quantitat de 2.000 euros en concepte de

dany moral.

stats