Urbanisme

L'Ajuntament de Campos oculta informació sobre la legalitat dels aparcaments de les Covetes

El regidor de Medi Ambient, Rafel Adrover, no ha volgut respondre a l'ARA Balears i ha assegurat que ell tria "amb qui parlar i amb qui no"

Cotxes aparcats damunt la Platja del Freu
1 min

CamposVeïns de Campos i de les Covetes han denunciat que molta gent aparca damunt una zona que forma part de l'àmbit del Parc Natural del Trenc- Salobrar. "La gent que viu a les cases de davant la mar aparca a la zona protegida. Les Covetes és un desastre", han assegurat després que l'Ajuntament de Campos presentàs un ordre cautelar que suspenia les actuacions en directe de S'Embat i asseguràs en reiterades ocasions que està a una zona protegida. L'ARA Balears ha contactat amb el regidor de Medi Ambient del consistori campaner, Rafel Adrover, per contrastar la denúncia dels veïns, però el representant municipal s'ha negat a respondre. "Jo triï amb qui parlar i amb qui no", ha respost, a més d'assegurar que no dirà res "de paraula" i tampoc no ha indicat amb qui es podia fer la consulta perquè ell no ha de "mostrar el camí de res".

Per altra banda, els veïns també alerten que alguns bars de les Covetes fan servir pàrquings presumptament il·legals per deixar entrar els clients "més bons", asseguren. L'ARA Balears s'ha posat en contacte amb el restaurant Noray i un treballador d'aquest establiment ha explicat que, si es fa una reserva, el client pot entrar amb el cotxe. De fet, a una plataforma de ressenyes de restaurants (Gastroranking) alguns usuaris constaten que "hi pots aparcar". Altres veïns han assegurat que al costat del restaurant Ran de Mar hi ha un pàrquing del qual "diverses persones tenen la clau". "Aparcàvem allà perquè si no, no hi havia manera de fer-ho", constaten.

stats